Gratis webinar d.d. 1 november 2022

𝗗𝗼𝗼𝗿𝗯𝗿𝗲𝗲𝗸 𝗷𝗲 𝗽𝗮𝘁𝗿𝗼𝗻𝗲𝗻!

Makkelijker gezegd dan gedaan zal je zeggen. We hebben heel vaak de neiging om te blijven hangen in het bekende, in het vertrouwde ook al geeft dit geen voldoening of rust. Iets anders doen dan wat je gewend bent, is ook best eng. Maar wat als dit nou juist is wat je nodig hebt om weer op de juiste weg te komen, om je weer lekker te voelen en weer plezier vindt in het ondernemen?

Er zijn momenten in je leven waarop het zo waardevol is om je grootste krachten en diepste kern te kennen en uit te dragen. Soms sta je op een kruispunt in je leven waarbij dit inzicht onmisbaar is. Denk eens aan keuzes maken voor studie of werk, succesvol een bedrijf starten, herstellen van een burnout, je team effectief laten samenwerken, etc.

In dit webinar geven wij jou meer informatie om dit te bereiken via ons Flow Traject en de Persoonlijke Kracht Test.

Inschrijven

Ja, ik meld me aan voor het gratis webinar Gratis

Wil jij dat ook? Moeiteloos bijzonder zijn vanuit je krachtige zelf? Keuzes maken op basis van wie jij in de kern echt bent? Weten hoe je talenten inzet met plezier op een manier die bij jou past? Dan is dit webinar voor jou.

Beschikbaar Plaatsen: Onbeperkt
Het Ja, ik meld me aan voor het gratis webinar ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

nov 01 2022

Tijd

19:00 - 20:00

Locatie

Online

Organisator

Flow Academy Nederland
Telefoon
06-266 53553
Email
info@fan-nl.nl
Naar Inschrijven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *