Inspiratie

De Impact van Kleur

Kleur is essentieel in ons dagelijks leven, zowel privé als zakelijk, onze personal- en businessbranding. Weet jij met welke kleur jij je kwaliteiten laat zien?

Kleur is emotie. Kleur is communicatie. Kleur is energie.

Ben jij je bewust welke rol kleur in jouw leven heeft?  Denk aan de kleur van je kleding voor een afspraak of de kleur van je logo of je website. Zijn de kleuren in je kantoor passend bij wie jij bent en wat je doet? Kleur is essentieel. Wij zijn ons er niet altijd even bewust van. Toch heeft kleur meer impact dan jij vermoedt.

De beste versie van jezelf

Dat willen we toch allemaal? De beste, krachtigste versie van jezelf zijn is geen utopie. Dit is weggelegd voor iedereen als je maar weet hoe. Er zijn heel veel trainingen om die beste versie te worden maar als dat eenvoudiger kan op een manier die niet lastig is, geen urenlang studeren vergt. Het enige wat nodig is dat jij je openstelt en de beste versie van jezelf omarmt.

Wil jij ook keuzes kunnen maken op basis van wie jij écht bent? Wil je weten hoe jij jouw talenten met plezier inzet. Wil je uitstralen wie jij echt bent en daarmee enorme IMPACT maken en ZICHTBAAR te zijn? Dan adviseren wij je om verder te lezen.

Je hebt nooit een 2e kans voor je eerste indruk

Een positief perspectief geeft energie en succes

Als je werkt en leeft vanuit je talent en passie dan geeft dat energie en lijkt het als vanzelf te gaan. En als je kunt leven vanuit die talenten, jouw kracht, je ambities en je passie dan is de kans groot dat je succes hebt. Het geeft je die ‘FLOW’ die je moet hebben om dingen moeiteloos te doen. Als het lukt om op deze manier in het leven te staan, krijg je meer zelfvertrouwen en waardering voor jezelf en voor anderen.

Jouw beeld heeft altijd invloed. Op jezelf maar zeker op anderen. Als je een ruimte binnenkomt, zien mensen wat zij willen zien. Dit heeft alles te maken met de manier waarop jij binnenkomt, hoe je houding is, wat jij uitstraalt. Je hebt invloed op wat een ander denkt, ook al zeg je niets. Visuele signalen (kleur van kleding, soort kleding, houding) en de toon van je stem hebben veel meer impact dan jouw woorden. Mensen ZIEN eerst en gaan dan pas HOREN.

Doe maar gewoon…

Dan doe je al gek genoeg. Herkenbaar toch? Hoe vaak heb je dat al gehoord in je jeugd?

De manier waarop jij over jezelf denkt en hoe je dit uitstraalt, beïnvloedt wat anderen zien. Het lijkt ons niet dat je heel graag ‘GEWOON’ bent maar dat je toch echt BIJZONDER wilt zijn. Dan zul je jezelf heel goed in de spiegel moeten aankijken en je afvragen WIE JIJ WILT ZIJN en HOE JIJ DIT GAAT DOEN. Authentiek en zichtbaar tegelijk, het kan echt. Dwaal niet te ver van jezelf af maar denk echt goed na wie je wilt zijn, waar word jij gelukkig van?

Hoe kom je beter in beeld?

Want daar gaat het om. Hoe kom je in beeld, online en offline. Hoe verander je je imago, dus hoe anderen jou zien. Het begint, uiteraard, bij jezelf. Die spiegel die je jezelf voorhoudt is confronterend maar geeft ook goed weer hoe het anders kan. Hoe jouw beeld van jezelf kan veranderen.

Het (h)erkennen van jouw kracht, je kwaliteiten en talenten daar start het mee. Wees niet te bescheiden, voel het in het diepste van je zijn. Het is toch te gek dat je met kleine veranderingen al een impact kan maken. Door verandering van mindset, inzicht in gedrag en kleurgebruik kun je dit bewerkstelligen.

Wij helpen jou daarbij.

Persoonlijke Kracht

Wij werken met het Persoonlijke Kracht Model. We zijn hierin ook gecertificeerd en kunnen jou hierin volledig meenemen in jouw reis naar DE BESTE VERSIE VAN JEZELF.

Dit systeem helpt jou om stap voor stap beter in beeld te komen. We testen wat jouw Powertypes zijn (kleurpersoonlijkheden) en dit doen wij met de Persoonlijke Kracht Test. Jij beantwoordt 40 vragen en de uitslag wordt in een rapportage tot een geheel gevormd.

Je denkt misschien dat het een beetje vaag is, dat kleuren ‘gedoe’. Wij garanderen je dat dat het helemaal niet is. Kleur is energie, kleur is emotie en communicatie. Kleur is ontwikkeling en de sleutel tot jouw succes. Kleur heeft effect op alles wat we doen; op emoties en ons gedrag. Mensen reageren bewust en onbewust op kleur, het roept gevoelens op en door kleur onthoud je dingen en mensen makkelijker, zie het als een soort trademark.

Kleur is dus essentieel in ons dagelijks leven, zowel privé als zakelijk, onze personal- en businessbranding. Weet jij met welke kleur jij je kwaliteiten laat zien?

Personal Power Plus systeem

Het systeem bestaat, in het kort, uit:

  • De 4 elementen: vuur, water, lucht en aarde. Hóé doe jij de dingen moeiteloos.
  • De 10 kleurfamilies. Wát drijft jou?
  • De 40 Powertypes. Kleurpersoonlijkheden met een eigen lichaamstaal en unieke kwaliteiten.
  • De Blauwdruk. De kern van het systeem en bestaat uit je 4 hoogst scorende Powertypes.

Jij doet de PK-Test en wij maken met dit systeem het rapport en wat daaruit komt zal je enorm verrassen en misschien zul je denken “deze kleur past echt niet bij mij”. In een persoonlijk gesprek met ons, persoonlijke kracht coaches, laten wij je zien wat deze kleur nu al doet in je leven en wat er gebeurt als je het nog beter gaat inzetten.

Wij praten uit eigen ervaring. Voordat wij beide de opleiding gingen doen tot PK Coach hebben wij uiteraard zelf de test gedaan. En het was echt een verrassing wat er naar voren kwam. Je kunt het ook zien als iets wat je eigenlijk wel wist, maar niet durfde te herkennen. Je mag ons op ons woord geloven als we zeggen dat de verandering van mindset en de inzichten in kleuren en elementen een wereld van verschil heeft gemaakt.

We vertellen je heel graag over onze transformatie maar liever helpen wij jou met jouw transformatie naar de beste versie van jezelf.

De Persoonlijke Kracht Test is het uitgangspunt voor jouw transformatie. Met deze kennis en inzichten in handen maak je een vliegende start naar de beste versie van jezelf!

www.flowacademy-nl.nl

mail@fan-nl.nl

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.