Over Erica

Erica is naast Persoonlijke Kracht – Ondernemerscoach ook de eigenaar van Met Erica; zij inspireert naar groei. Zij leert en inspireert professionals om hun gedragspatronen te doorbreken zodat zij weer Baas zijn van hun eigen gedrag. Vaak weet jij wel wat jij wil en waarom jij iets wil. Alleen HOE dan? Zij geeft jouw inzicht in HOE jij veranderingen in kunt zetten vanuit kleuren en elementen.

Erica is enthousiast, nieuwsgierig en staat vol in het leven. Naast haar werk heeft zij de passie voor koken, yoga en haar gezin. Een sportief, ondernemend gezin dat graag met de camperbus op reis gaat om te golfsurfen en nieuwe plekken te ontdekken.

www.met-erica.nl

Over Sandra

Sandra is naast Persoonlijke Kracht – Ondernemerscoach de eigenaar van Your Business Manager en zij adviseert / coacht en ondersteunt MKB ondernemers op operationeel en strategisch vlak. Ondernemers lopen regelmatig vast door tijdgebrek, het verliezen van de ‘eyes on the price’ waardoor er geen plezier meer is in het ondernemen en het succes uitblijft. Sandra geeft op maat gemaakt advies en ondersteuning hierin. Op basis van kleuren en elementen pakt zij ook de branding van het bedrijf en ondernemer aan. Naast deze ondersteuning op strategisch- en operationeel niveau, organiseert zij onder de naam Ferragudo Dreams workations in de Algarve, Portugal.

Sandra is positief, enthousiast en energiek. Portugal addict, koken en actief bezig met de Wet van de Aantrekkingskracht. Daarnaast een groot liefhebber van “antieke” films met Audrey Hepburn, Doris Day etc. Haar motto is: The only way is up.

www.businessmanager.nu

www.ferragudodreams.com

Ben je er klaar voor om geïnspireerd te worden?

Vul hier je gegevens in en wij nemen snel contact met je op voor een vrijblijvend gesprek.

  Wat zeggen onze deelnemers

  "Ik heb tijdens de 5 daagse zoveel geleerd over kleuren, maar wat nog belangrijker is, over mijzelf. Een cursus die je echt zoveel brengt. Ik vind het een aanrader!"

  Miranda van Daele - Bij Miran Natuurlijk

  "Ik heb ook enorme energie opgedaan met de challenge. Een boost om ook met de postings op social media rekening te houden met de kleuren."

  Sandra Heeren - Lab for Rent
   "Met veel energie en enthousiasme wordt je meegenomen in de wereld van kleuren. Wat kleuren betekenen voor je Brand maar ook voor jou persoonlijk. Echt een aanrader voor je ontwikkeling op persoonlijk vlak voor je bedrijf."
  Lisette de Zeeuw - Lisette's Care
  "Wat een superfijne bevestiging van wat ik zelf al weet, maar weer even naar boven moest komen! Enkel dit gesprek zorgde ervoor dat ik bepaalde zaken uitsprak. En mijn aanbod kon duiden (in de maak). Het rapport blijf ik lezen. En zet ik mijn zoektocht naar kleding, materialen en accessoires voort. MUCHAS, MUCHAS, MUCHAS GRACIAS!!!!! "
  Cinda Raaphorst - Cinda. Magazine Queen