Maandelijkse – gratis – webinars

Wij organiseren regelmatig gratis webinars. Wij lichten dan de 4 hoofdingredienten van de Persoonlijke Kracht Methode toe.
Erg interessant als je meer wilt weten over deze methode en zeer zeker handig als je besluit verder te gaan met een traject.

Kom in de flow met de krachtige trajecten

Er zijn 3 mogelijkheden waaruit je kan kiezen. Wil je alleen de test doen: prima. Maar wil je meer weten na deze test kies dan een van de vervolgtrajecten.

Adviestraject:

 • Persoonlijke Kracht Test; je neemt deze bij ons af en je ontvangt het rapport. Veel doe-het-zelf.

Ontwikkeltraject:

 • Persoonlijke Kracht Test incl. persoonlijke analyse door een Persoonlijke Kracht Coach met de nadruk op 1 van de hoofd-ingrediënten van het rapport; verlangen, kracht, succes of geluk
 • Persoonlijke Kracht Test incl. persoonlijke analyse door een Persoonlijke Kracht Coach plus diepere inzichten in 3 hoofd-ingrediënten van het rapport; verlangen, kracht, succes & geluk.

Vervolgtraject:

 • Persoonlijke Kracht Test incl. persoonlijke analyse door een Persoonlijke Kracht Coach plus diepere inzichten in 3 hoofd-ingrediënten van het rapport; verlangen, kracht, succes & geluk, plus het laatste deel van het traject: Persoonlijk Leiderschap, Personal Branding en Communicatie.

Ben je er klaar voor om geïnspireerd te worden?

Vul hier je gegevens in en wij nemen snel contact met je op voor een vrijblijvend gesprek.

  Wat zeggen onze deelnemers

  "Ik heb tijdens de 5 daagse zoveel geleerd over kleuren, maar wat nog belangrijker is, over mijzelf. Een cursus die je echt zoveel brengt. Ik vind het een aanrader!"

  Miranda van Daele - Bij Miran Natuurlijk

  "Ik heb ook enorme energie opgedaan met de challenge. Een boost om ook met de postings op social media rekening te houden met de kleuren."

  Sandra Heeren - Lab for Rent
   "Met veel energie en enthousiasme wordt je meegenomen in de wereld van kleuren. Wat kleuren betekenen voor je Brand maar ook voor jou persoonlijk. Echt een aanrader voor je ontwikkeling op persoonlijk vlak voor je bedrijf."
  Lisette de Zeeuw - Lisette's Care
  "Wat een superfijne bevestiging van wat ik zelf al weet, maar weer even naar boven moest komen! Enkel dit gesprek zorgde ervoor dat ik bepaalde zaken uitsprak. En mijn aanbod kon duiden (in de maak). Het rapport blijf ik lezen. En zet ik mijn zoektocht naar kleding, materialen en accessoires voort. MUCHAS, MUCHAS, MUCHAS GRACIAS!!!!! "
  Cinda Raaphorst - Cinda. Magazine Queen